Натягнута струна душi

Друже, ти чуєш, нас звільняють сьогодні з полону. Четверта ранку у серці, на годиннику та у думках. Хочеться вже на волю, відчути присмак свободи. Обійняти родичів, друзів лиш наживо, не тільки у снах. В літаку президентському чутно, як усі аплодують разом. Рідний Києве, ти зустрічаєш 35 наших хлопців живих.Всі чекають момент, що увійде в історію. Як же ми хвилювались, щоб вдалося усе. Президент України Володимир Зеленський зустрічає бранців Кремля й моряків, Потискаючи кожному з них їхні руки. За мужність, терпіння та героїзм.А вони його обіймають і дякують за повернене щастя та нове життя. Сльози градом текли по щоках їхніх родичів. Передати словами це неможливо. Президент віддає свої жовті браслети з iменами, які вже давно в кожнім серці.Я пишаюся тим, що живу в Україні. На моїй Батьківщині - президент з добрим серцем. Андрій Ейдер, В'ячеслав Зінченко, Олег Сенцов, Володимир Балух, Олександр Кольченко. Як же довго ми хотіли, щоб усі ці прізвища Лунали в знак того, що вони на волі. Боже, це сталося. Слава Україні та низький Уклін Президентові України Володимиру Олександровичу Зеленському за людяність Та терпіння. 7 вересня 2019 року - день, який назавжди увійде в історію!


Рецензии