Летять, нiби чайки... укр. пiсня

Слова Лади Реви

Летять, ніби чайки, і дні, і ночі
В синю даль, в синю даль,
А серце мені шепоче:
«Кинь печаль, кинь печаль».
Ген, сонце у хвилях заграло,
І радість витає навкруг!
Наче в світі не стало,
наче в світі не стало,
розлук.

Хай весни, мов птиці казково-сині,
Відлетять, відлетять,
Я тільки тебе єдину буду ждать,
буду ждать.
Я вірю: повернеться щастя,
 З тобою зустрінемось знов…
Ти скажи, чи не згасла,
Ти скажи чи не згасла
Любов!

Летять, ніби чайки, і дні, і ночі
В синю даль, в синю даль,
А серце мені шепоче: «Кинь печаль,
Кинь печаль.
А серце мені шепоче: «Кинь печаль,
Кинь печаль»…

(жовтень, 2019р)


Рецензии