Визначний день

Моряки й бранці Кремля - українські герої Вітчизни. Ми чекали на них не дарма, вони звільнені, радісні й вільні. По щоках текли сльози від щастя. І хотілось на весь світ сказати: Президент наш найкращий у світі. І здоров'я йому побажати. Президент Володимир Зеленський всіх зустрів особисто з пошаною. Потискаючи кожному руку, обійнявши всіх хлопців на щастя.


Рецензии