Золота осjнь

Осінь норовисто
Сонечком іскриться
Ніжна! Золотава!
Пухнаста!Яскрава!

Листочки барвисті
Сяють мов намисто!

Різнокольорові!
Ласкаві! Чудові
Кружляють у танці!
Осені обранці!

Ось така прекрасна!
Осінь світла!Ясна!
Ніжно зачаровує!
Очі замиловує!


Рецензии