доля...

Жити гарно не вдається
мені страшне життя дається.
У окопі смерті я чекаю
Вороги на нас стріляють.
Ось товариша убили
 а його батьки любили
Вони для щастячка родили.
А він діток залишив
І дружину і своє життя
А міг би жити допутя...


Рецензии
Вам пришлось такое пережить,
Горе ,да какое?
Коль товарища батьку смогли убить.С уважением

Забина   22.10.2019 13:51     Заявить о нарушении