СВIтять щоНОчi - Зiрки пiвНОЧi - зробленi в НАС

СВIтять - мов Ояi - Зiрки пiвНОЧi - зробленi в НАС



             Зiрки пiвНОЧi -
             свIтять - мов Ояi
             Зiрки МоскОвськi -
             зробленi в НАС...       ((КонстянтИнiвка - ДонбАс ))

        СВIтять щоНОЧi -
        СВIтять весь ЧАС -
        Зiрки пiвЕРЧi -
        зробленi в НАС:

      Зiрки черНОЧi -
      СВIтять пiд дзвОни -
      що б'ьть курАнти -
      вказують ЧАС...

      ХIiрка пiвНОЧi -
      свIтить - мов Ояi:
      Ояi блискУчi,
      Ояi пекУчi!

      ВIтер з пiвНОЧi -
      ВСЕ ы НАС трiпОчить:
    ВЖЕ ж ШОСТу Осiнь -
    ВiйнА у НАС!

   <<<МосквА ПОМнит сурОвую Осень -
      ГРОХот ТАНКов и Отблеск штыкОв>>>,
      НО ж ТО ДЛИЛось - ЛИШЬ ДНЕЙ ДВАДЦать ВОСемь -
   а заПОМнят - на СОТни векОв!

   А у НАС уже ПОЛных ШЕСТЬ ВЕСен,
   А у НАС уже ПОЛных ШЕСТЬ ЛЕТ,
   А у НАС уже ШЕСТую Осень -
   от МоскОвской войнЫ - СПАСу НЕТ!

     ИЗ ДонЕцка - на ЗАПад БЬЮТ  ПУШки -
    СЕя ТАМ - ИЗ КремлЯ - гуманИзм:
    ИЗ КремлЯ - с САМой ВЕРХней верхУШки -
    восхищАет ВАС ВСЕХ - пyтинИзм!?

             ***

             СВIтять - мов Ояi -
             Зiрки пiвНОЧi -
             зробленi в НАС...
             СВIтять щоНОяi -
             Зiрки пiвНОЧi -
             Зiрки пiвНОЧi -
             ЗОРi МоскОвськ -
             зробленi в НАС...

                ***

        ТУТ читать:
        И и = Ы ы
       Е е = Э э
       I i = И и

           ***

        Я ж - прОшу пробАчення - за моЕ нэбАчення,
        та помылкЫ-ошИбки - малЭньки та шИбки!
        Бо ж я не мОжу текст СВIЙ переВIРити -
        наОщупь, навпомаыкЫ!
        Та й неМА людНй - щоб менI допомогтИ!
        А в гОлову ж - ЛIЗуть думкЫ - та ще й такI-сякI!
        А дУмкАми ж - трЭба пожилЫтысь -
        бо ж - НИКуды мэнИ дИтЫтысь:
        бо ж ДУМКу мэнИ - нэ просто навивАють та всэлЯють, -
        ДУМКИ ж мэнI ЦI (та i не тIлькы ЦI - усI) -
       в гОлову, в мозОк встомлЯють, всiллЯють, СИЛою  всиллЯють,
       в ТIЛо - в уСЭ ж TIЛo ТЭ - втiлЯють!
      В,И.Крыленко: ДонЕцьк:  21.10.2019-го -
       для ДонЕцька - ВСЕ ЩЕ бойовОго й больовОго...


Рецензии