И пусть асиняет пагост

Берёзка, что с детства берёг

А хочеца ліш аднаво.
Спакоjствія і тішіны.
І чтоб нікагда і нікто
Не тронул берёзку-девічк.

Я думаю, будет vе кто-т
Меня вспомінать гонды во.
Что был некіj странныj дедок.
Ну, даvэ не трогал ні ос.

Я вовсе не відел vэ vізнь.
І зад ні студентам не скрёб.
Ліш только бы выпорхнуть із
Страшэнных, немытых срачів.

Ково vэ убіл я в Рачков,
Что так взненавідел і сын?
Ах, к морде кулак пріподнёс,
Когда оsетінілась Крыск!

Спасает ліш вот эта тіш.
Сліяніе с гуру родным.
Бо ты v в тоj тырнэт но воjды
І всё. Куча гразных ослов.

Но ек мні одмытысь од грызль,
Шо vдэ, шоб хоть чымсі пудміг.
Бо ты vэ сыбэ сохраныш,
Колы аvны місяць в Козы.

Ну-да. Гэто маты. І долг
Повынён оддаты хоть хтось.
Бо всі зачырствілы зу7
І звонять jіj но в сотовыj.

А в нас тут ны прыбранэ ныц.
І осы шылькочуть за шыjк.
І дошкы закыдало лысьць:
Ныма бо в сылі j муvыків.

І хто тобі шося змаjс3ть.
Яку табурэтку чы стіл.
Ны каvучы вvэ j про нахлёст:
Коб ёлочка вкрасыла дом.

Я вычытав, шо я дурноj:
Всё странності Рыбка мне прот.
Да, я б но звоныв у звонок.
Шоб діткы рослы но цудовн.


Рецензии