***

небуде щастя без кохання

тож основне у нас завдання
життя просто полюбити.
Отоді щасливо будем жити.

та душа пуста в нас буде якщо любила і все забуде
як тремтіла на побаченні
боже милий основне у нас призначення
рід продовжити тут милий

щоб був закоханий щасливий

 всі
даруйте  усім радість
 вона поборе всяку гадость...
 


Рецензии