Риторичнi питання

Із щедрістю осінь дарує оздобу:
Багрянцю та й золота їй не шкодА!
Подекуди блискає жовтим вода,
Бо листячко вперто туди погляда,
Хизуються, гарну показують вроду

Осика й тополя гарненькі, нівроку.
Шикуються парами, радують зір
Палітрою барв : безліч в ній кольорів.
Зеленому дякують всі навздогін,
Бо більшість втрачається вже, тільки збоку

Ялинки  та сосни стоять у чеканні:
А що,  як замінить їм осінь вбрання?
Сипне позолоти, ось так, навмання?
Даремні, на жаль, всі  у них сподівання.
Не можуть здійснитись окремі  бажання.
До Всесвіту лиш риторичні питання ???!!!

21.10.2019


Рецензии