запишу i почитаю, щось новеньке про життя узнаю...

просинаюсь у три ночі
 
вірші линуть і я хочу
кожне слово записати
 в стіхіру вірша послати...
щоб змогли ви усі взнати

як я можу тут кохати.
веселитись
і радіти ...

як живуть радіють людські діти.
Кругом горе і печаль
ми в полоні ..

мені жаль...

не завжди в нас получається жить щасливо не печалиться
 не проста це люди справа
 горе зліва горе зправа
Нападає заїдає
А щастя слава Богу
Від смутку  ДУШУ захищає.


Рецензии