Гадом будь, однако

Дай поцылуватысь

А ек жэ ны прыйдыш
Ты до мэнэ спаты,
То я дам у лапу добру вуж лопату!

От мы гондэ й жылы б.
Да, дэ осы спалы,
А вот зарэ гындэ
Геть уси на Ваську сь.

От пак, хы, Восьмирка
Влад наколдувала
Да крызь сны, ты ж бачыш.
От вжэ так заразка ш!

Гой, да пошкодуй мя!
Бо вж я пропадаю
Да а во за дурнём,
Мишко косолапым.

Ты но ны надийся
Ий ны надься статы
Гэтый Мышцы гарный
Добрым прамо фш батьком!

Ибо тута й Сонцэ
Прамо аж ударнэ ж.
А ны захованэ
В емкы дви чы ажны й.

Тэмыни замало
На всих нас налазыть.
Навыть глень на Ваську:
Бидолага й спаты ны жылае сам онь.

Бо ж Луна вжэ в Жабы.
В Крокодилий пащы.


Рецензии