взаемодопомога

благо в світі друзі є та воно ще не моє і не твоє
у нас  бідність суєта
слава Богу в серці доброта...
доля в горі непроста
я іду сусіду помагати
а сусід мені допомагає
отак рід людський тут виживає.


Рецензии