Кто поймет одиночество?

Самотність
Хто зрозуміє самотність?
Одягнену в розпач барвистий,
Такий кольоровий напрочуд
И трохи охристо – вогнистий

Хто зрозуміє самотність?
Холодну, занурену в шатах.
Таку не підступну, погорду
І змучену десь на асфальтах.

Хто зрозуміє самотність?
Розвіяну в соромі криком.
Розхристану на перехрестях,
Чи змучену, зморену віком?

Хто зрозуміє самотність?
Під дахом вдави у світлиці.
Що корчиться болем розлучень,
А свідком лиш місяць в криниці…

Хто зрозуміє самотність?
Той зрозуміє пророка,
Сльозу, що ясніше кришталю
І погляд розумного ока
2012


Рецензии