Ugly people sending money and packages to their ne

Ugly people sending money and packages to their nearest ...
Poor people who have to come to the post office ....
Poor ones who must be bothered to open a package of paintings ...
It's just a small legacy .....
  from her own grandmother ...
Art costs nothing today ....
And especially from her own mother and grandmother ---
What is free ....
We get free love ...

Zoja Sperstad

Гадкие люди, которые отправляют деньги и почтовые посылки своим ближайшим ...
Бедные люди, которые не могут получить почту ...
Бедные те, кому приходится открывать почту с картинами ...
Это просто маленькое наследие .....
  от своей бабушки ...
Искусство сегодня ничего не стоит ....
И особенно от собственной матери и бабушки ---
Что бесплатно ....
Мы получаем свободную любовь ...

Stygge mennesker som sender penger og pakker til sine n;rmeste...
Stakkars mennesker som m; komme p; postkontor....
Stakkars de som m; plages til ; ;pne pakke med malerier...
Det er bare liten arv.....
 fra sin egen bestemor...
Kunst koster ingenting i dag....
Og s;rlig fra sin egen mor og bestemor---
Det som er gratis ....
Vi f;r gratis kj;rlighet...

21-10-2019 Zoja Sperstad


Рецензии