Служ ння на жерл

   Служіння на жерлі



яко нероджено-рожденна
балада
першая
Шопена
гляділа то на Бога
то на мене
крізь віття —
розмаїття віт


бо що земне
що розмаїст


і — Бог почув!
огненний звід
тому почув —
скільки (!)
і як
іще не псованих невіст
я к то Невісті
що як тло — Огненний міст —
я шепелявлячи і ніс і — ніс
і одна титла
з форм огня блаженних
може зірватись — й запалить
весь зміст!!

19.10.2019


Рецензии