Яна ел телэклэре

Укенечлэр, борчу-мэшэкатьлэр
Калсын барысы уткэн елда.
Яна ел китерсен куанычлар,
Бэхет-шатлык кына котсен алда.

Ялгызлар тапсыннар тин парларын,
Парлылар сакласын якыннарын.
Якты омет, колэч йозлэр белэн
Каршы алыйк яна ел таннарын.

Яна елда телик матур телэк,
Якыннарга бирик юньле булэк.
Яна елнын hэрбер иртэсендэ
Изге эшлэр эшлик кубрэк.

(31.12.2011)


Рецензии