Яна ел вальсы

Котеп алган булэк булып,
Бэйрэм килэ жиргэ ел да.
Кунеллэрдэ шатлык тулы,
Янгырый дэртле жырлар.

Кушымта:
Бэхет, куанычлар гына
Алып килсен Яна еллар.
Имин булсын, озын булсын
Алдагы барыр юллар.

Яна елнын ап-ак кары
Бар доньяны сафландырсын.
Йорэклэргэ омет салып,
hэркемне шатландырсын.

Кушымта:

Бэхетле, мул булсын тормыш
Газиз туган илебездэ.
Шокер итеп, соенеп яшик
hэр яна конебезгэ.

Кушымта:

(26.12.2018)


Рецензии