Вiдповiдь

Рецензия на «Довіра» (Людмила Леванюк)





Так,  варто розкривати людям серце.
Але не вздовж на кожнім повороті.
Навколо бо тебе добро,
Що люди коять, зло ховая в роті.
Авжеж не тільки,   й вони,
Але в безлюдді глас твій у пустелі.
Живи як саме ти, живи як всі.
Бо в серця дверці іржаві петельці.





   09.10.2019 в 08:32   •


Рецензии