Верасню

Шэры туман вераснёўскі
Лета палюе лугамі.
Сонца раскрыла пялёсткі,
Смажыць расу пад нагамі.

Раніцай восень сустрэну,
З яблыкаў водар збяру,
Смак іх без ёты рэфрэну,
Вершам табе падарую.

Час незвычайны настроя!
Светлыя дзённыя думкі
Шчасце знаходзяць у мроях,
У залацістых карунках.

Подых даспелых палеткаў
Мне прынясе ўспаміны
Пра адляцеўшае лета
Й губы каханай жанчыны.


Рецензии