***

Нехай летять за днями дні
Та їм не стерти в серці пам’ять,
Коли були ми молоді
Коли могли про щастя мріять.

Той вечір став для нас значним,
Ми в церкві Божій народились,
Тепер живемо вічним ми
Дай Бог, щоб з небом тут здружились !!   
©Віра Українка


Рецензии