Серце у небо рветься

Як швидко літа наші тут пролітають,
Мов птахи, що линуть в простори небес,
Нам пісню свою на прощання співають,
Та кличуть з собою в країну чудес.

І ще один рік мій за обрій полинув,
Лиш згадку лишив про приємні часи,
Та серце все рветься в небесну країну,
Там пісні найкращі та безліч краси.

Хай швидко літа мої тут пролітають,
Я з ними у небо чудове спішу
Вони моє серце в Христі укріпляють,
І віру гартують у буднях міцну!
 ©Віра Українка


Рецензии