You are not my lucky girl

I will never penetrate
Into your soul and your dreams.
You don't have to be afraid,
I will never kiss your lips.

I will never call your heart. 
For a walk with my hot soul.
You're not my variant. 
You're not my lucky girl.


Я не буду проникать
В твою душу и твой сон.
Я не буду целовать
Алых губ твоих бутон.

Никогда не позову
Твое сердце в сад пройтись.
Никогда с тобой вдвоем
Нам не будет... за--бись.


Рецензии