Переправа через Днiпро!

Вийшли на берег Дніпра,
«Катюші» загуркотіли,
Плоти по воді поплили,
Над головами пулі засвистіли.

Переправа розпочалась,
Фашисти міцно за берег тримались,
Не вдалося утриматись їм,
Під солдатським натиском оборона зламалась.

Не озираючись побігли окупанти,
Тільки п’яти замиготіли.
Довго мовчки сиділи,
Пам’ятаючи про братерства силу.


Рецензии