Отака собi Европа

Відновили веселий звичай.
(Уникали цього буржуі).
Як було у середньовіччі,
Політичний малюк керує.

Чим ще встелять свій шлях до дупи?
Маю догадку припустиму:
Чи відійшлють вони до купи
Ще й малят до Єрусалиму?


Рецензии