Вiтання сину

Час біжить завжди невловимо,
Не повернеться його плин...
Ось уже і змужнів ти сину...
Хай печалі розстануть, як дим,
Лише радість приходить невпинно.

Лише вдача хай буде з тобою
І нехай доля щастям бринить.
Так бажаю тобі, мій сину,
Хай життя неповторна мить
Повноводною плине рікою.


Рецензии