***

Любимо Україну!

Доньки наші – лебідоньки, сини – соколи,
Покинули Україну, розлетілись хто куди,
Кращу доленьку шукати, добра наживати,
Надоїло на Україні їм жебракувати.

Мріяли розбагатіти та все не виходить,
Біжать літа молоді, за водою сходять.
Вже і коси побіліли, лоби полисіли,
Та не видно кінця наймам, як би не хотіли.

Не побачили нічого кращого у світі,
Бо бідним кругом погано, ніде правди діти.
Не лишайте Україну, живіть удома,
Виростайте, сійте, жніть на своєму полі.


Рецензии