***

Вільна Україна

Вільна, багата наша Україна,
Полями, лісами, народом багата,
Земля свята – вона нам мати.
Матір не можна зневажати,
Тим паче нею торгувати,
Її ми маєм захищати.
За рідну землю сотні літ,
Батьки й діди кров проливали,
А нам завжди заповідали,
Щоб патріотами були,
Землю свою обороняли, не зраджували,
Росли, боролись на ній вмирали.
В давні часи, всі довгі роки,
Козаки землю захищали,
Знамено свободи нам заповідали.
Сини і доньки – патріоти,
За неї боролись, кров проливали.
Знамено свободи у руки візьмемо,
Не хочем знищення країни
І торгувати нею не дамо.


Рецензии