***

Сторінки історії!

Горе писакам хочеться сказати,
Нема чого Махна у творах прославляти,
Махно – це є  ганьба в історії країни,
Це кат народу, ворог України.
Багато в нас історії сторінок,
Які хотілося б забути,
викреслити з пам’яті, перевернути,
На жаль історію не можна поміняти,
Тим паче її переписати.
З нею живем із нею помремо,
А кривду і правду внукам передаємо,
Нічого не забуваємо, подвиги пам’ятаємо.


Рецензии