Идеи о природе человека, тела, желания

Ідеї природи людини, тіла, бажання

Глянь, який промінь впав на
потікший зефір, присолений!

Самотній світоч сонце пригріває
чи навпаки - розпалюється ним із нутра?

Солодке зараз - стає спогадом твердим, характерним,
гаряче вже - жалить холодне потім

Захочеться земного, холодного:
Бо Глина завжди така - Всевишньо праведна

2019-10, 18-19

*рисунок: автор Ёж Ксаныч


Рецензии
Дуже цікавий текст! Вразило. Успіхів!

Артур Грей Эсквайр   20.10.2019 02:07     Заявить о нарушении
дякую - навзаєм!

Владимир Шеврон   20.10.2019 11:18   Заявить о нарушении