Козбикэ чытлыклары

Жэйлэре дэ жэйгэ охшамаган.
Козлэре дэ быел эллэ ни...
Котмэгэндэ генэ эллэ кайдан
Ап-ак кар явып куйган.

Табигать - матур куренеш,
Жае бар бит анын да -
Тик эллэ ни,бик килешми,
Койсезлэну, жай киту.

Кайда ул жылы янгырлар?
Эбилэрнен чуагы?
Саф hавалы сихри кичлэр,
Йолдызлы аяз тоннэр?

Козбикэ быел кире -
Алмаштырып куйганнар.
Аптырап та куярсын шул
Сибеп куйса ап-ак кар!

25.09.2019


Рецензии