Моe село

Моє село

Вже вишні вбралися в намисто,
Їм коси літо заплело.
Достигне скоро в полі жито.
До жнив готується село.

Приспів:

Моє село в зелених шатах.
Дитинства, юності — сліди.
Поміж дерев рідненька хата
Жде на гостини, як завжди.

Стежинка вабить у ярочок
До срібних звуків джерела,
Туди, де гра, співа струмочок, — 
Дитяча мрія там жила.

Приспів.

Стрункі красуні, дві тополі,
Зітхають: — Вже прощатись час…
І сумно стало мимоволі.
— Чекайте! Я вернусь до вас!

Приспів.

21. 07. 2018р.
Світлина автора


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.