А шо дасьць скоту бэз. Ныякых осылэньць

Мы тут рубим сирень! Мы тут с корынём рвэм
Всэ, шо в морду но, бачытэ, пэрыть.
Ибо ек гэто дэ посадыты вышэнь ж
Иль пасеяць пшынычынькы нэмочы.

Каль дорогы ростэ пара млодынькых вэрб.
Так навищо в мынтэй витёр сив на корче.
Мы залупым усэ, шо озон ексь дае.
Ибо вси но тоди й влад окрэпнуть.

Удивляецьця дед: эй! Ны стыдно в пузьзе
Уставлеты собе тычок 200?
Но блатна саранче но пыхтыть. Бо водер
Залыла ли за галстых в обед шэ.

А на сходе вжэ дне вэсь биньзинь дэсь исчэз.
Но моторка заводыть всэ нэчысць.
Мусыть, трэ й клёный 7 кала гындэ соше
Тожэ шпрэнжый убраты с полены.

Так шо влад, выдно, нехт обозвав цэ сылцэ
Рыловыщамы, шо зэмлю – в степи.
Ну, а я посылывсь, каб дывытысь на звер
И оно созерцаты жэ пэрдий.

...а ты шэ поезжей к лаборем.
От уш там насладыся, друг, зэлыньню


Рецензии