I longed for human

I am also long awaited man that I can work with ..
And suddenly God has heard me….
 and sent you to me ...
I felt before all the time…
that as I am from the other Planet of the Universe ...
But you have understood me…
 and I now feel on Earth…

Я жаждал человека ...
  с которым я могу работать. ..
И вдруг Бог услышал меня…
  и отправил тебя ко мне ...
Я чувствовалa, что все время ...
это как я с другой планеты вселенной ...
Но ты меня понимаешь ...
   и теперь я чувствую себя на земле ...

Jeg etterlengtet menneske...
 som jeg kan jobbe sammen. ..
Og plutselig har Gud h;rt meg….
 og sendte deg til meg ...
Jeg f;lte meg f;r hele tiden ...
at som jeg er fra andre planeten av universet ...
Men du har forst;tt meg ...
  og n; jeg f;ler meg p; jorden ...

19.10.2019 Zoja Sperstad


Рецензии