Життя прожить не поле перейти

Життя прожить – не поле перейти,
Воно складне й мінливе,
Ти хочеш вибрати одне
Та не завжди це є можливе.

Життя для нас це Божа благодать
У радощах і горі,
Щоб душі нам свої спізнать
В космічному просторі.

Життя творить Господь заповіда
Во славу Божу в людях,
Не в ім’я щастя і добра –
Заради серця в грудях.

19.08.07


Рецензии