Я Бога знедавна молю про едину краплину

Я Бога знедавна молю про єдину краплину.
Єдину. І чисту настільки, що навіть пречисту.
Заради краплини до Бога молитвою лину,
складаю слова у вірші і молитви намисто.

Я Бога молю на краплину залишити сили
у мить, коли сил не зостанеться навіть на подих,
у мить, як остання миттєвість на світі приходить
і вже не важливо, чи буде краплина красива...

Я Бога молю... Сподіваюсь... Надіюсь... І вірю...
Єдину сльозу – по щоці, лиш одну – на прощання,
у пам'ять про те, що щасливим я був у коханні...
Єдину краплину... Єдину сльозу... І – у вирій...


Рецензии
Миклош, я перевёл этот Ваш стих на русский, посмотреть результат можно здесь:
http://www.stihi.ru/2019/10/20/9673

Серж Конфон 3   20.10.2019 23:15     Заявить о нарушении
Замечательно

Миклош Форма   22.10.2019 14:26   Заявить о нарушении