Китеп югаласым килэ...

Китеп югаласым килэ еракларга.
Сахраларга... бэлкем утрауга...
Басылыр иде эллэ кунеллэрем
Ташкын кебек ургылудан фикерлэрем.

Я елыйсым килэ минем, я колэсем,
Я кунел тошенкелегенэ бирелэсем.
Эллэ нинди табылмаган койлэр табып
Шул койлэрдэ эреп китеп югаласым.

Килэ минем шашып-шашып бер колэсем!
Бар доньяны кочаклыйсым hэм убэсем!
Килэ минем юлсызларга юл табасым...
Ялгызларны юатасым...
Кояш булып бар жиhанны жылытасым!

07.10.2019


Рецензии