Я до тебе прийду спозаранку

Я до тебе прийду спозаранку,
Коли ти витатимеш в снах,
Побачу в вікно крізь фіранку
Усмішку на твоїх устах.

Ти знаєш чого тобі треба,
Нелегким буде той твій путь,
Там зорі всміхаються з неба,
Любов там з коханням живуть.

Там радістю є насолода,
Там щастю немає кінця,
Кохання немов нагорода,
Що в долю єднає серця.

Там милий давно вже чекає,
Хто серце зігріє теплом –
Він цілунки оті запізнає,
Що пахнуть цілющим зелом.

Кохання буде тим без міри,
Співатимуть тим солов’ї,
Хто надіється, любить і вірить
У долю щасливу в житті.

25.04.2019


Рецензии