Чекання

Я двері вам у світ земний відкрила,
Я дала вам дорогу у життя,
У Бога щастя й долі вам молила
На многії і благії літа.
Я Матір Божу по ночах благала
Заступницею бути вам щодня,
Від бід і горя щоб оберігала
І долю добру дала на життя
.
Колисав вас місяць у нічному світлі,
Малювали зорі вам чарівні сни,
Колискову мами ніжну і привітну
Розносили світом радісно вітри.
У пахучих травах вас в росі купала
Сонце витирало вас своїм тепло
Щоб мої синочки в силі виростали
Україні в славу, людям на добро.

Жити вас учила по Письму святому
Йти шляхами правди у свої світи,
Щоб у цілім світі ви ніде й нікому
Не принесли кривди, горя і біди.
Щоби пам’ятали ви про Україну
І її дитятко – мову чарівну,
Де б ви не бували, у якій країні
Не забудьте й мене – матінку свою

Мої сини, мої синочки-соколята,
Доріг багато по світу літати,
Та лиш одна із них веде до хати
Де вас завжди чекає рідна мати.

04.12.05


Рецензии