Поздоровлення для подруги Галочки!

Галя,Галочка,Галюня!
Мила подружка-гарнюня,
В тебе серце золоте,
Добре,ніжне,молоде.

Твоя посмішка яскрава,
Вмить усіх розвеселить.
Твоя вчительська постава,
Всіх до розуму привчить.

Щиро я тобі бажаю:
Щастя,миру та добра,
І скажу я,що вважаю:
-Галка,ти у нас крута!!!


Рецензии