Ты Покровом покрый Богородице песня

Ты Покровом покрый Богородице
Всех и чтущих и любящих Тя
Вот и мы вопием Ти сице:
Богу верных присно храня,

Ты и нам помози , яко немощным,
Погрязшим во зле и гресех,
Ожидающих в немощах помощи
«Спаси!» вопием мы Ти вси!

Сын Твой рек: Ничего же не можем мы
Сотворить без Него. Помози!
Дабы делать нам то, что Ты хощеши,
Пока сердце стучит в груди.

Ты Покровом покрый Богородице
Всех и чтущих и любящих Тя
Вот и мы вопием Ти сице:
Будем жить Тя и Бога любя!


https://www.youtube.com/watch?v=mLL-F7AgoOI&t=38s


Рецензии