Without a mistake. From Balmont

You have the power of a dirt,
Get dirty, a good time.
What do we have in our turn?
In story - the last cry.
Power to be strong with evil eye,
The brilliance of the eyes.

You have turned into a black cloud
Amid you - joy abides.
You see - it is your hour now.
Fate's given you a chance.
Wake up, executioner, and rack,
Be brave - for the last time.

And you have got your machine guns.
Come now in the raw.
But there is something that we have:
A chance to settle scores.
All privilege is gone.
And we are your last hour.

***
БЕЗ ОШИБКИ
Бальмонт


У вас есть сила грязи,
Грязнитесь в добрый час.
А что же есть у нас?
Последний крик в рассказе,
Есть власть быть сильным в сглазе,
Блестящесть вещих глаз.

Вы встали чёрной тучей,
Веселие средь вас,
Вы видите — ваш час.
Судьба дала вам случай.
Проснись, палач, и мучай,
Будь смел — в последний раз.

У вас есть пулемёты,
Являйтесь без прикрас.
Есть нечто и у нас:
Возможность кончить счёты.
Исчерпаны все льготы.
Мы — ваш последний час.


Рецензии