Запах троянди, прожитий, як досвiд

Запах троянди, прожитий, як досвід
Власного сну-небуття…
Розпач подряпин… Буденність, як клопіт…
Видиво… Марево… Гра…

Запах троянди… Освідчення плоті…
Визнана Небом Земля…
Грізні колючки… М’які пелюсточки…
Крові сліди… Дивина…

Запах троянди… Від млості до щастя…
Звільнення Духу Краси…
Янгол цілує чоло… Божа ласка…
Бути? Не бути? Так? Ні?

17.10.2019 Д.Шостакович Соната для альта і фортепіано, ор.147 (1975), NB Chamber group, Кірха св.Катерини


Рецензии