можно...

можно
бесконечно оттягивать
все концы
пока не лопнут
похороненных нами
заживо
пастернаковых
или укропных

можно
оторвать невозможное
робко повторяя
за ними
на душе
осень промозглая
небо
чёрных век
не поднимет

осень
грусть-тоска запредельная
можно бесконечно
можно
с понедельника
до понедельника
смаковать
свою ничтожность

2019


Рецензии