Кохання лiто...

Було у нас кохання літо,
Коли, ще не зав'яли квіти,

Ті, що весною чарували,
І любов вічну дарували...

Давно уже розвіяв вітер -
Їх пелюстки по всьому світу...

Кохання - то, як пори року,
Дає життя свої уроки:

Навесні буйно розквітає,
Влітку, під сонцем запалає...

Та, коли осінь на порозі -
Кохання вже десь у дорозі...

Від холоду воно втікає -
Коли душа ним не палає...

17-10-19. 


Рецензии