Лес пачынае свяцiцца...

***
Лес пачынае свяціцца.
Ліст ападае хутчэй.
Будзе зімою мне сніцца
Подых асенніх начэй,
Сонечных дзён і празрыстых,
Сіняга неба журба,
Позірк вачэй тваіх чыстых
І залатая вярба.

17. 10. 2019 г.


Рецензии