А Сыргий в Дину вдвинув жэ игл,

Ек-колы тколя спаты побиг

Чоловік сэбэ травыть чорт відь ек!
Подывыся оно на Сыргіjк:
Він vэ дымом заслав фсіх сусідэj.
Хоть ты мэртвых вvэ, згынь, выно7!

Ну, бо ек гэто правільно сіно
Дэ куды бы навозом згрыбы
Да j тобі будэ сад vэ цвысті аv,
І цыбулька, бы j морква, рості.

Но!.. ты шо! Вам порадыj счас з двісты
Ув ютубы покаvуть мырці:
Чоловічэ! Быры но каніс3
Да попырскаj онь хлорко вэсь лыст!

Каvон дывыця, бы та мартышка,
Шо сосід там с сосіскыё jість.
От і гонымо з вітром с раньнів sэ
Ва всі sэлькы газів выхлопных.

Тут я в емы спалыв тоvэ нішо.
Ну, хур з 20 клёновых глістів.
Так сосіска у крык зразу: Кіска!
Ты v мні, Мышцы, вычэру згыдыв!

От я встав да j пышу вам открыткы:
Вы v там, моvэ, хоть трохы слабіj
Затыкаjтэ всі гушы і зібра,
Ек я гнэну осу на покіт.
Бо v куды jім од дыму запрімсь.
Но во, гленьтэ, у спальню до Тігра!

Чвэдьмо! Чвэдьмо – закон е такыj.
Шось давно участковыj ны к Брыль.
Бо траву я с хлывом прам палыв v.

...а сосіска а во всэ стоіть ш.
Ну, на здымочку дідк


Рецензии