мен вже добре все пройшло...

мені вже добре все пройшло


сьогодні в мене вихідний

від смутку болі і печалі...

я розлабилась і зник

 відрізок той що я скучала...

тепер все добре і тільки я

і спокій і моя сімья...

моя родина куча позітіва...

живу тепер як я хотіла...
Одеска лагідна і мила вона мене так щиро приютила...


Рецензии
На куролесили и начудили,
Вы с братцем тот раз когда в гостях у меня были.

Забина   18.10.2019 11:12     Заявить о нарушении
чтото не аерится.

Вера Деревьянко   19.10.2019 06:23   Заявить о нарушении