Вони йдуть черезсмужжями...

*   *   *


              Матері Світла
              з любов’ю присвячується


Вони йдуть черезсмужжями світла
й пітьми
хай і з ночі у день
хай лише і гостинцем
бо кидається з серця
                якийсь вказівник...


бо до чого ще світ не звик?
і чого не затер?
радше є у кінці усе більше світло
і хто в небо проник
їх нема! – під землею

16.10.2019,
ранок


Рецензии