Нi на што не прамяняю...

***
Ні на што не прамяняю
Адзіноты светлы рай,
У якім адпачываю,
Мой любімы родны край,
Толькі целам, калі хворы,
Ці ўжо стомлены зусім.
Ды й тады душою ўгору
Разам з вершамі ляцім.

15. 10. 2019 г.


Рецензии