Кохана дiвчина-2019

Кохана дівчина єдина незабутня
у серці пташкою верткою оселилася
в моїх думках зі співами присутня
за всі роки ти зовсім не змінилася...
Кохана дівчина як високо літаєш
від почуттів ти не боїшся впасти
а може так мою увагу пригортаєш
до щастя треба нам зусиль докласти...
Кохана дівчина ще крилами махає
а потім стомленно чистить свої пір'я
красою позаземної на вірші надихає
в її очах я відкриваю зіркові сузір'я...


Рецензии